Στις 25 Ιουλίου θα βρεθούν αντιμέτωπες οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι σε φιλικό που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Την ημερομηνία ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» το πρωί της Τετάρτης, με το παιχνίδι να διεξάγεται στη «Φωλιά του Πολιού», ενώ θα προηγηθεί στη Σαγκάη το παιχνίδι ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα υπάρξει η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Ζοζέ Μουρίνιο, αν αναλάβει τελικά τους «κόκκινους διαβόλους» το Πορτογάλος τεχνικός.

Μάλιστα χθες, το BBC ανέφερε πως ίσως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το πρώτο του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των «σίτιζενς».

alt="inner" border="0"/>

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»