Παίρνει Ζοάο Βίκτορ ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, που αναμένεται μέχρι αύριο (22/01) στο Ηράκλειο.

Πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν (δεν είναι δανεικός), εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο με τις ιατρικές εξετάσεις και θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη. O 31χρονος αγωνίζεται κατά βάση ως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο της άμυνας.

Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Σαλάλ στην Ντόχα και προέρχεται από φουλ δράση, καθώς το προηγούμενό του ματς ήταν στις 22/12. Από το 2015 έως το 2019 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση, ενώ έπαιξε για πέντε χρόνια στη Μαγιόρκα. Στον κυπριακό σύλλογο και σε αυτόν της Ισπανίας ήταν αρχηγός.

Είναι παίκτης με καλό βιογραφικό και η οικονομική συμφωνία που έχει κάνει ο ΟΦΗ χαρακτηρίζεται εξαιρετική και το καλοκαίρι (ή και νωρίτερα) οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν νέο κύκλο συζητήσεων για νέο συμβόλαιο. Ο λόγος που δεν έχει μεγαλύτερη διάρκεια η συμφωνία είναι ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αφού ο Ζοάο Βίκτορ έχει υψηλό κασέ και όχι ότι δεν υπάρχει πίστη για τις δυνατότητές του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ