Μετά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ ως προς τη συνάθροιση για τις εκλογές της ΕΟΚ την Κυριακή (30/5) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, «στοπ» στη διαδικασία έβαλαν και οι λοιμωξιολόγοι κατά τη συνεδρίασή του την Παρασκευή (28/5) το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκαν οι εκλογικές διαδικασίες με φυσική παρουσία άνω των 150 ατόμων, αριθμός που υπερκαλύπτεται στην περίπτωση της ΕΟΚ. Επιτρέπεται μόνο η ψηφοφορία με ψηφιακά μέσα.

Έτσι, απομένει πλέον η δημοσίευση της ΚΥΑ και η επίσημη ανακοίνωση για να αναβληθούν και τυπικά οι εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι