Εκνευρισμένοι εμφανίζονται στον Πανιώνιο με τον τρόπο που διαχειρίζεται η πλευρά του Καρίμ Ανσαριφάρντ (κρίνονται υπερβολικές οι απαιτήσεις του) το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες για την απόκτησή του.

Η υπόθεσή του έχει γίνει σίριαλ και οι «κυανέρυθροι» κινδυνεύουν πλέον να τον χάσουν χωρίς να πάρουν μια. Αυτό θα συμβεί αν υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Από τον Πανιώνιο, ναι μεν αισιοδοξούν ότι δεν θα τους μείνει αμανάτι ο παίκτης, παράλληλα όμως, σκοπεύουν να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στην πλευρά του παίκτη, όπως αναφέρεται στο «Goal». Δεν αποκλείεται να σταλεί… μήνυμα στον Ιρανό προσεχώς, παρότι αγωνιστικά είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είναι πιθανό να μην βρεθεί στο βασικό σχήμα στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ την Πέμπτη (05/01, 15:00) και να αγωνιστεί ο Ενγκόνγκ στη θέση του.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Ζαμάνης σκέφτεται κι άλλες κινήσεις ως μέτρο πίεσης και στο περιβάλλον του κάνει λόγο για αχαριστία από την πλευρά του παίκτη. Στέκεται στο γεγονός ότι ο Ιρανός ήταν στα αζήτητα (παρότι κανείς δεν αρνείται ότι είναι πολύ καλός παίκτης που έχει βοηθήσει τον Πανιώνιο) πριν έρθει στην Ελλάδα, καθώς άνηκε στην Οσασούνα και ήταν ρεζέρβα στην Β’ Ισπανίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας