Η απόκτηση επιθετικού ήταν η πρώτη ανάγκη της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και παρότι πλησιάζουμε στα μισά του Ιανουαρίου ακόμη δεν έχει έρθει ο εκλεκτός. Και το παράδοξο είναι πως η συμφωνία μαζί του υπάρχει από τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η «Ένωση» παραμένει εγκλωβισμένη στη διαμάχη του Χόρχε Περέιρα Ντίας με την Τζοχόρ, καθώς ο Αργεντινός φορ έχει λαμβάνειν περίπου 500.000 ευρώ ως δεδουλευμένα πέντε μηνών και παρότι αρχικά συμφώνησε με τους Μαλαισιανούς να εισπράξει τρεις μήνες, εκείνοι τελικά του παρουσίασαν στα χαρτιά μόνο τα χρήματα ενός μήνα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας πως παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντίας και των ανθρώπων που χειρίζονται τη μεταγραφή αυτή δεν ολοκληρώνεται, έστειλε σαφές και αυστηρό μήνυμα προς το επιτελείο της ΑΕΚ και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να… τελειώνουν. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι βέβαιοι πως ο Ντίας μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό δεν θέλουν να κάνουν πίσω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο ο χρόνος πιέζει. Η επιλογή να κινηθούν δικαστικά μπορεί να δώσει τη λύση, αλλά είναι πολύ χρονοβόρα.

Σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή της πλευράς του παίκτη με την Τζοχόρ με την ελπίδα να υπάρξουν ευχάριστα. Ειδάλλως ίσως αναγκαστεί η ΑΕΚ να στραφεί οριστικά σε άλλες λύσεις για τη θέση του φορ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει καθυστερήσει τις εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά, καθώς δεν έχουν υπάρξει νεότερα για τον Φεντερίκο Μπράβο, τον αριστερό μπακ ή τον εξτρέμ που επίσης απασχολούν. Ομοίως και για τον Γιώργο Τζαβέλλα, που συμφώνησε για την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ και παρότι έχει στο μυαλό του την επιλογή της ΑΕΚ, ψάχνεται και για το εξωτερικό, όπου υπάρχει και το δέλεαρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.