Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν έχει χάσει ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, που υπέστη θλάση 3ου βαθμού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημά που αντιμετώπιζε.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στο Eagle7fm, λέγοντας ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει: «Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Νιγηριανός άσος των «ασπρόμαυρων».

Ο Εκονγκ τόνισε παράλληλα και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως «πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε», κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.