Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αστέρας Τρίπολης.

Με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Καϋμενάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Μποροβήλο και Αντιπροέδρους, κ.κ. Δημήτρη Μποροβήλο και Δημήτρη Κενέ να δίνουν το «παρών» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην αίθουσα Τύπου των Αρκάδων.

Το φλουρί κέρδισαν οι Ενέκο Χαουρέγκι, Λουίς Βαλιέντε και Κωνσταντίνος Παναγιώτου από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ενώ στην πίτα του προσωπικού τυχερή ήταν η Κατερίνα Γκικοπούλου.

Ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, ενώ εξέφρασε την υποστήριξη όλων των ανθρώπων του Αστέρα στον τραυματία, Ενέκο Πακίγια. Ευχές για το 2020μοίρασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας