Ευκαιρίες σε παίκτες με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και μηνύματα σε άλλους που έχουν απογοητεύσει με την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά τους επιφύλασσε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου για την πέμπτη αγωνιστική των play offs (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της «Ένωσης» επέλεξε στο τέρμα τον Ηλία Βούρα αντί του Γιάννη Ανέστη, τον Γιώργο Σαρρή ως παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, τον Αμπλαγέ Φαγέ δίπλα στον Γιάκομπ Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή και τον Δημήτρη Γροντή σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Βούρας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Φαγέ, Πλατέλλας, Γροντής, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

TAGS: A.E.K.