Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Τζον Ίμπε για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον Άρη.

Ο 27χρονος χαφ αποτελεί μεγάλο «στοίχημα» για τον Σέρβο τεχνικού, ο οποίος καλείται να τον… αφυπνίσει και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στους προσεχείς αγώνες.

Ο Νιγηριανός δείχνει εκτός κλίματος, όμως ο 45χρονος προπονητής φέρεται να τον ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα των «κίτρινων» για το παιχνίδι (23/09) με την Skoda στην Ξάνθη.

Αυτό, μάλιστα, φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση, όταν τον δοκίμασε κάποια στιγμή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Καθημερινά ο Μιλίνκοβιτς επιχειρεί μέσα από τις προπονήσεις να δώσει κίνητρο στον Ίμπε, να του ανεβάσει την ψυχολογία και να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας, ελπίζοντας ότι θα ανακάμψει.

Παράλληλα, ο Σέρβος ετοιμάζει τον Τάτο για τον άξονα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Ουντόντζι που χθες προπονήθηκε κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Σιχαίνομαι την ήττα - Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική»

Ξεπερνά τον ένα μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Είμαστε ΑΕΚ και ξέρουμε, ήταν… ψυχοβγαλτικό - Καρδιά πρωταθλήτριας στο δεύτερο μέρος»

TAGS: Άρης