Ο Παλ Όρος, διευθύνων σύμβουλος της Φερεντσβάρος, περιμένει ένα αμφίρροπο ζευγάρι με τον Ολυμπιακό στο Conference League.

«Θα είναι δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε επιστρέψει στην Ευρώπη, στους ομίλους και πέρσι ήμασταν στους ‘16’ του Europa League. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας», δήλωσε στην COSMOTE TV.

«Βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Η σταθερή παρουσία στην Ευρώπη προσφέρει οικονομικά και τη δυνατότητα να αποκτούμε καλύτερους παίκτες. Έχουμε έναν προπονητή, τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που ταιριάζει με τη νοοτροπία της ομάδας που θέλει πάντα να κερδίζει. Ήμασταν σε έναν πολύ δυνατό όμιλο με Φιορεντίνα, Γκενκ και Τσουκαρίτσκι και δεν χάσαμε. Ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι. Η μεγάλη μας δύναμη είναι πως πάμε πάντα για τη νίκη, δεν φοβόμαστε καμία άλλη ομάδα. Έχουμε πολύ μεγάλη βάση φιλάθλων και αυτό μας δίνει μεγάλη ισχύ», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!