«Έλιωσε» (72-65) στο καμίνι της SUNEL Arena την Μπανταλόνα η ΑΕΚ και έφυγε για το Final-4 του BCL. Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν νοκ άουτ τους Ισπανούς, κάνοντας το 2-1 στη σειρά και τα όσα ακολούθησαν στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων ήταν τρομερά. Οι παίκτες, οι προπονητές και φυσικά ο Μάκης Αγγελόπουλος έστησαν πάρτι εντός του παρκέ, ενώ στις κερκίδες της SUNEL Arena.
Ο Μπάρτλεϊ, ο Νάναλι, ο Κατσίβελης, ο Γκρέι, ο Χαραλαμπόπουλος, ο Φλιώνης και οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» άσοι ξέσπασαν για το σπουδαίο αποτέλεσμα. Ακόμα και ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος δεν είναι συνήθως ενθουσιώδης, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.
Δείτε το video του sport-fm.gr
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 ???? «????????????????????????» ?????????? ?????? ?????????? ?????????? #sporfm #aek #aekbc
? original sound - sporfm946