Τα «κενά» του προγράμματος καλύπτονται το διήμερο αυτό στην Premiership. Ανάμεσα στα χρωστούμενα παιχνίδια είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Σίτι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δίνει μάχη για το Europa League, καθώς η διαφορά από την τέταρτη Άρσεναλ είναι στους 11 βαθμούς. Ο τιμωρημένος Βίντιτς και ο τραυματίας Σμόλινγκ είναι εκτός μάχης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Έβανς και Φέρντιναντ προκαλώντας πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μόγες. Στον αντίποδα, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι που βλέπει την ομάδα του στο -6 από την πρωτοπόρο Τσέλσι αλλά με τρία ματς λιγότερα, δεν έχει στη διάθεσή του Αγκουέρο και Νάστασιτς, αλλά επανέρχεται ο Κομπανί. Οι «πολίτες» έχουν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τους «διαβόλους», που πάντως υπερέχουν με 59 νίκες σε σύνολο 100 αγώνων.

Η Άρσεναλ μετά τη συντριβή με 6-0 από την Τσέλσι έχει απομακρυνθεί επτά βαθμούς από τους «μπλε» με παιχνίδι λιγότερο και θέλει τη νίκη επί της Σουόνσι για να συνεχίσει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στον Λοράν Κοσιελνί, αλλά θα έχει διαθέσιμους τους Γκιμπς και Τσάμπερλεϊν, καθώς ακυρώθηκε η τιμωρία του πρώτου που λανθασμένα αποβλήθηκε αντί του δευτέρου στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Την Τετάρτη η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Σάντερλαντ και με νίκη πλησιάζει στον πόντο την πρωτοπόρο Τσέλσι συνεχίζοντας το ντεμαράζ που κάνει για να φτάσει στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1990.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων:

Τρίτη 25/3
Άρσεναλ-Σουόνσι 21:45
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 21:45
Νιούκαστλ-Έβερτον 21:45

Τετάρτη 26/3
Γουέστ Χαμ-Χαλ Σίτι 21:45
Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 22:00

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!