Άσχημα είναι τα νέα που αφορούν την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ όχι μόνο ενόψει του αυριανού – δεύτερου αγώνα στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, αλλά και γενικά για το φινάλε της σεζόν.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, ο Σέρβος σέντερ ξύπνησε σήμερα το πρωί και το γόνατό του είχε πρηστεί, ύστερα από το χτύπημα που δέχθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Λιθουανούς και έκανε ένεση για να συνεχίσει.

Ο 23χρονος μπασκεμπολίστας παραπονέθηκε ότι έχει έντονους πόνους και έκανε μαγνητική τομογραφία με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένοντας τα αποτελέσματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!