Έναν… πονοκέφαλο λιγότερο ενδέχεται να έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού στην αποψινή (21:30, ΣπορFm 94 και sporrfm.gr) αναμέτρηση με τη Μπάγερν στο Μόναχο για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στο Μόναχο, Νίκος Ζέρβας

Ο Σέρβος πλέι μέικερ, Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους δημιουργούς των βαυαρών ενώ έχει και 2 κλεψίματα μέσο όρο φέτος όντας πρώτος στη σχετική κατηγορία, έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες που δεν τον έχει αφήσει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Λίγο πριν το τζάμπολ θα δοκιμάσει το πόδι του και αν το νιώσει καλά τα δεδομένα θα αλλάξουν, όμως για την ώρα η παρουσία του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP των play-in ο Σορτς!

Η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς για το γεγονός ότι δεν μπήκε στις κορυφαίες πεντάδες της Ευρωλίγκας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα playoffs: Έγιναν sold out σε 55 λεπτά τα εισιτήρια για τις δύο μάχες με τη Μονακό!

Μοντέρο: «Εφικτό το Final-4 για τη Βαλένθια - Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μπορούμε»

Μαρκοϊσβίλι: «Έτοιμοι για μια μεγάλη σειρά με τον Ολυμπιακό - Αν αυτός είναι ο τελευταίος χορός, ας είναι ο καλύτερος»

Ο Τζέιμς και η παρέα του στον δρόμο του Ολυμπιακού: Έτσι απέκλεισε η Μονακό την Μπαρτσελόνα

Ιστορική στιγμή για τον Νέντοβιτς: Θα παίξει για πρώτη φορά στα playoffs της Ευρωλίγκας!

Οι ώρες των Game 3 και 4 του Ολυμπιακού με Μονακό

Μπλόσομγκεϊμ: «Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός, έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν»

Έγραψε αρνητική ιστορία με τον πρώτο του αποκλεισμό από τα playoffs ο Πασκουάλ: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία...»