Ούτε το Σάββατο (5/11) κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας φόργουορντ εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα.

Πάντως, οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι πολλές και αυτός είναι ένας μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς την «κίτρινη» φροντ λάιν δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε ο τραυματίας, Βασίλης Καββαδάς.

Από 'κει και πέρα, ο Άρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν

TAGS: Άρης