Ικανοποιημένοι από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κατά την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, η διάθεση των 624 διαρκείας, που αφορούσε τόσο ανανεώσεις για τους παλιούς, αλλά και πώληση σε νέους κατόχους, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις για πρώτη ημέρα στην πορεία των τελευταίων ετών.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί, μιας και σχηματίστηκαν από νωρίς ουρές στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα VIP στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να προμηθευτούν ένα διαρκείας που θα έχει ιστορική σημασία, αν όλα πάνε καλά. Αυτά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι τα τελευταία για το Ολυμπιακό Στάδιο, αφού όλοι εύχονται στην εκκίνηση της επόμενης σεζόν, να βρίσκεται η ΑΕΚ στο σπίτι της.

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία λαμβάνει χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.

Ταυτόχρονα η διαδικασία ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους θα γίνεται και διαδικτυακά μέσω του www.aekfc.gr αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση μίας αστικής μονάδας) και 210-6855830 (από κινητά). Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος εισιτηρίων για τους φίλους της ΑΕΚ είναι tickets@aekfc.gr και ο αριθμός του φαξ 210-6821838.

Επίσης, να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τριετίας σε κάθε θύρα του ΟΑΚΑ θα έχουν και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

TAGS: A.E.K.