Άξια συγχαρητηρίων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Σε σύνολο 74 αθλητριών, η Ελληνίδα κατέλαβε την 15η θέση στα 20 χλμ βάδην, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τερμάτισε σε μία ώρα, 32 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξαιρετική της παρουσία στην Βραζιλία και το πολύ καλό πλασάρισμά της. Βέβαια, στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχαμε κι άλλη ελληνική εκπροσώπηση. Η Παναγιώτα Τσινοπούλου, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, διένυσε την απόσταση σε 1.38.24 και κατέλαβε την 47η θέση.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Κινέζα Χονγκ Γιου με χρόνο 1:28:35, δεύτερη ήταν η Μαρία Γουαδαλούπε Γκονζάλεζ από το Μεξικό, η οποία τερμάτισε μόλις δύο δευτερόλεπτα αργότερα(!), ενώ το βάθρο συμπληρώνει ακόμα μία Κινέζα, η Ξιουζί Λι, η οποία είχε χρόνο 1:28:42.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!