Πριν περάσουμε στα σημερινά μας προγνωστικά στο ιπποδρομιακό κουπόνι του Σαββάτου, έχουμε μια ανακοίνωση που αφορά τις ξένες ιπποδρομίες της Τετάρτης 11/10/17

Νέο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες την επόμενη εβδομάδα, μετά και το δεύτερο τζακ ποτ που σημειώθηκε στο παιχνίδι. Το ποσό των 10.520 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά τον νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετάσχουν στο ΣΚΟΡ 4, θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 15.000 ευρώ, Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Με 31 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το κουπόνι των αλλοδαπών ιπποδρομιών σήμερα Σάββατο 7/10/2017. Η Γαλλία, η Αγγλία και η Ν. Αφρική συμμετέχουν σε αυτό με 2 ιπποδρόμια η κάθε χώρα, ενώ όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες!

Το πρόγραμμα είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει, και αναμένεται να τραβήξει το έντονο ενδιαφέρον των παικτών! Κούρσες αμφίρροπες, άλογα πρωτοκλασάτα σε πολλά ιπποδρόμια, χρηματικά έπαθλα πολύ υψηλά! Τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWMARKET όπου διεξάγονται διαδρομές που φτάνουν τα 160.000€ και τα 250.000€ τα χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο!


Πάρτε στυλό και χαρτί οι φίλοι της εκπομπής και των ιπποδρομιών ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας!

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 6-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:05 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHANTILLY (ΣΑΝΤΙΓΥ). Eπιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 6-2-8-4 σε μια διαδρομή με 14 άλογα, κυνηγώντας αρκετά υψηλή απόδοση στο ΓΚΑΝΙΑΝ εάν δικαιωθούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube