Η Ελλη Κοκκίνου, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, πως γνωστή δημοσιογράφος δημοσιοποίησε δικαστικά προσωπικά αρχεία και δεδομένα, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό, Down Town Κύπρου, για την προσβολή που όπως υποστηρίζει, ένιωσε από τη δημοσιογράφο.

«Με πρόσβαλε, και θα σου πω γιατί. Ήταν ένα δικαστήριο που έγινε, για καθαρά τυπικούς λόγους, και αφορούσε εμένα και τον πρώην σύζυγό μου, με τον οποίο έχουμε πια πολύ καλές σχέσεις.

Εμένα μου είχε έρθει η κλήση για το δικαστήριο, αλλά στην παλιά μου διεύθυνση κι έτσι δεν την παρέλαβα ποτέ. Γι’ αυτό και δεν πήγα. Δεν το γνώριζα, δεν ενημερώθηκα. Όταν γίνεται μια μήνυση, ένας από τους δύο, έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, να πει ότι όλα ήταν τελικά καλά. Έτσι έγινε και καταδικάστηκα ερήμην.

Απλά, εγώ ενοχλήθηκα πολύ και προσβλήθηκα από αυτό που έκανε η δημοσιογράφος. Ουσιαστικά δημοσιοποίησε δικαστικά προσωπικά αρχεία και δεδομένα. Κι ακόμα έχω κάθε δικαίωμα για μήνυση και αγωγή. Αλλά δεν θέλω να μπω σε μια δικαστική περιπέτεια. Το θέμα τελείωσε, αλλά, ναι, ενοχλήθηκα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της δημοσιογράφου η οποία την έβγαλε εκτός εαυτού.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζίδου- Παύλου: Η πτήση του τρόμου για Σαγκάη, τα χωριστά κρεβάτια και ένα ρομπότ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το Παρίσι φλέγεται κι εκείνος τραγουδά με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχει νέα αδυναμία και κάποια ζήλεψε και δεν ήταν η Ρία

Δανάη Μπάρκα: Το βίντεο που ανέβασε με τη μάνα της και το 'σκασε εκτός Αθηνών μη και τη βρει

Η «Αστερομάτα» της Klavdia αποθεώθηκε στο σερβικό Got Talent. Η 16χρονη που την τραγούδησε στα ελληνικά

The Voice: Ο εγγονός του Ζαμπέτα και γιος της Ελένη Νταράλα τραγούδησε επιτυχία του παππού του

Ρένα Μόρφη: Η οντισιόν που ο Φοίβος Δεληβοριάς τη γείωσε λέγοντάς της πως δεν είναι έτοιμη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Victoria’s Secret την υποδέχτηκε στο LA σαν πραγματικό Angel

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μαθήματα ζεϊμπέκικου με τη μητέρα και τον γιο της

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλο ένα επικό -αλλά τρυφερό- τρολάρισμα για το ύψος της κολλητής της, Μαρίας Μπεκατώρου