Πολύ ενοχλημένος με τους Ντι Μποστ και Γκιοκσενίν Κοκσάλ της Γαλατασαράι ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, αφού προσπάθησαν να ακούσουν τις οδηγίες που έδινε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς. Ωστόσο, η Φενέρ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της «Γαλατά» με τελικό σκορ 97-91.

«Είναι ενάντια στο ευ αγωνίζεσθαι», δεν βλέπετε εμένα να πηγαίνω στον πάγκο της Γαλατασαράι, ούτε να βάζω ανθρώπους να ακούνε τις οδηγίες του αντιπάλου προπονητή. Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Ίσως ήθελαν να μάθουν κάποιο σύστημα, δεν ξέρω πραγματικά», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το «beIN Sports» ο 52χρονος παραπονέθηκε στους διαιτητές διότι ο Κοκσάλ τον έβριζε. «Ήταν ένα πολύ απαιτητικό ματς και όλοι θέλουν να κερδίσουν, οπότε χρησιμοποιούν κάθε είδους αντιπερισπασμό για να σε βγάλουν από το στόχο σου. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και έτσι καταφέραμε να φύγουμε με την νίκη», τόνισε ο Ιτούδης.

Η Φενέρ παρέμεινε αήττητη στο τουρκικό πρωτάθλημα (7-0), αλλά θα συνεχίσει για αδιευκρίνιστο διάστημα χωρίς τον Σκότι Γουίλμπεκιν ο οποίος τραυματίστηκε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube