Ο Κάρλο Αντσελότι δεν συνηθίζει να έχει «εκρήξεις» στον πάγκο, αλλά ο Ροδρίγο τον έφερε στα όριά του. Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ βλέποντας την ομάδα του να χάνει με 2-0 από τη Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο απέσυρε τον Βραζιλιάνο φορ μαζί με τον Τόνι Κρόος. Ο Ροδρίγο δυσαρεστήθηκε από την απόφαση του προπονητή του και φαίνεται πως πηγαίνοντας προς τον πάγκο δεν τον χαιρέτησε, ως είθισται.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του «Καρλέτο», ο οποίος όταν ο Βινίσιους μείωσε (1-2) και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή και πρόκριση της Ρεάλ (2-3), γύρισε προς τον νεαρό και φάνηκε κάτι να του λέει σε έντονο ύφος και με σηκωμένο το δάχτυλο.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Αντσελότι έλεγε στον παίκτη του «Εμένα να με χαιρετάς!», κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά τον αγώνα, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια. «Τον αντικατέστησα γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Δεν με χαιρέτησε, γιατί πιστεύω πως το ξέχασε. Δεν πιστεύω πως το έκανε επί τούτου. Και του είπα ότι δεν θα πρέπει να ξεχνά να με χαιρετά όταν βγαίνει αλλαγή», τόνισε.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!

Μπαένα για Μουρίνιο: «Διαμαρτύρεται μόνο επειδή έχασε, η κίνησή του έδειξε την αδυναμία του να δεχθεί την ήττα»