Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ ξεσπάθωσε για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στους Χιτ. Με τους αντιπάλους να χρησιμοποιούν χαμηλά σχήματα στα τελευταία λεπτά των αγώνων, ο σέντερ του Μαϊάμι «θυσιάζεται» συχνά και αυτό τον ενοχλεί.

«Πολλές ομάδες δεν έχουν καλό σέντερ. Ο καθένας χρησιμοποιεί τα ατού του. Εμείς έχουμε έναν από τους καλύτερους ψηλούς και δεν παίζει. Είναι ενοχλητικό, δεν το καταλαβαίνω», δήλωσε ο Γουάιτσαϊντ που έχει δει το χρόνο του φέτος να πέφτει από τα 29,1 λεπτά την περσινή σεζόν στα 25 λεπτά ανά αγώνα.

Όσο για το αν αυτή η κατάσταση τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον του (έχει άλλα δύο χρόνια στο τετραετές συμβόλαιο 98 εκατ. δολαρίων που έχει υπογράψει); «Δεν ξέρω, ίσως», απάντησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube