Η... βαλίτσα έχει πάει πάρα πολύ μακριά πλέον.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του Sky Sports, ο Γκάρεθ Μπέιλ μόνο ευδιάθετος δεν γύρισε στο Λονδίνο μετά από ολιγοήμερη παραμονή του στη Μαραμπέγια, όπου περίμενε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος παρουσιάζεται ως «έξαλλος και απογοητευμένος» με τη διοίκηση της Τότεναμ από το βρετανικό Μέσο, θεωρώντας τους διοικούντες τα «σπιρούνια» υπαίτιους για τη μη ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Μάλιστα αναφέρεται πως έθεσε εαυτόν εκτός της απογευματινής προπόνησης και ας μην είναι... τραυματίας.

Βέβαια, από την άλλη υπάρχει και η οπτική γωνία της «Marca» σύμφωνα με την οποία ο αριστεροπόδαρος σούπερ σταρ θα προπονηθεί και απλώς θα περιμένει λίγες ακόμη ώρες για να αποτελέσει με κάθε επισημότητα παίκτη της «βασίλισσας».

Πηγή: www.england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Γουίλσον έκανε σόου και η Φούλαμ πήρε τη νίκη προτού τα… κάνει μαντάρα

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»

Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Μαρέσκα

Έθαψαν το... τσεκούρι του πολέμου: Ο Σλοτ επανέφερε στην αποστολή της Λίβερπουλ τον Μο Σαλάχ!

Χίρτσελερ για Κωστούλα: «Κάνει αισθητή την παρουσία του, είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόοδό του»