Εκνευρισμένος (για ακόμα μία φορά) λόγω της διαιτησίας στον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης φρόντισε να ρίξει ευθείες βολές κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, στη Μικτή Ζώνη που δίνονται οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και ενώ πραγματοποιούσε δηλώσεις ο Ζίγκα Ντίμετς, ο Ντόντσιτς θέλησε να επέμβει, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «FIBA happened» και στη συνέχεια είπε: «H FIBA πρέπει να είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα».

Παρ’ όλα αυτά κι ενώ πια είχαν μειωθεί οι σφυγμοί, στη Συνέντευξη Τύπου ρωτηθηκε για το αν η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα, λέγοντας: «Δεν το νομίζω. Δεν θα έπρεπε να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Παλέψαμε, αλλά χάσαμε. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά είχαμε την ευκαιρία στο τέλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!