Μια περιπέτεια του παρελθόντος ταλαιπωρεί τον Νικ Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού καταδικάστηκε σε εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή για την εμπλοκή του σε ατύχημα στις 13 Νοεμβρίου 2011. Από αυτό είχαν τραυματιστεί ελαφρά δύο άτομα που πλέον διαμένουν στη Νορβηγία.

Στο Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Καλάθης εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Τίφανι, και τον υπεύθυνο ασφαλείας της πράσινης ΚΑΕ, Μιχάλη Γεωργαντή.

Μετά τις καταθέσεις ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Καλάθη για τη σωματική βλάβη από αμέλεια και την απαλλαγή του από την κατηγορία της εγκατάλειψης των δύο θυμάτων. Η πρόταση του έγινε αποδεκτή, αλλά η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα έχει καμία συνέπεια για τις αθλητικές δραστηριότητες του παίκτη με τον Παναθηναϊκό ή την Εθνική ομάδα, αν και την προσεχή Δευτέρα θα κατατεθεί έφεση για τη μείωση ή εξάλειψη της τιμωρίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με… Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας