Από πολλά πράγματα και κυρίως από τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό θα εξαρτηθεί το μέλλον του μεταγραφικού στόχου της Λίβερπουλ, Τίμο Βέρνερ, με τον αθλητικό διευθυντή της Λειψίας να περιμένει κι αυτός τους επόμενους μήνες.

Το ποδόσφαιρο δεν έχει και πολύ χώρο στην καθημερινότητα, ωστόσο στην Γερμανία ο Μάρκους Κρόσε ρωτήθηκε για το πιο καυτό όνομα της ομάδας, δίνοντας μια σε γενικές γραμμές διπλωματική απάντηση.

«Τα πάντα είναι πιθανά. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος. Είναι όλα πολύ θολά. Δεν ξέρουμε τι πόρους θα έχουμε και τι επιλογές θα έχουν οι άλλοι σύλλογοι. Είναι βέβαιο ότι ο Τίμο έχει προσελκύσει ενδιαφέρον με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Στην Αγγλία έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς. Είναι λάθος να θεωρούμε ότι τα πράγματα κυλούν διαφορετικά εκεί γιατί έχουν επενδυτές. Και οι επενδυτές έχουν οικονομικές πιέσεις. Η κρίση με τον κορωνοϊό δεν επηρεάζει μόνο μία βιομηχανία. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε εάν οι τιμές του παρόντος θα είναι οι ίδιες σε έξι μήνες», σχολίασε.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»