Περίπου πέντε μηνών ήταν το έμβρυο που ανακάλυψε τη Δευτέρα, υδραυλικός, υπάλληλος σε εταιρεία αποφράξεων, ενώ πραγματοποιούσε εργασίες σε κτίριο επί της οδού Σόλωνος 140 στα Εξάρχεια.

Η αστυνομία περισυνέλλεξε αργά το βράδυ το έμβρυο και την Τρίτη αναμένεται να γίνει νεκροψία, ενω είναι σε εξελιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποια γυναίκα που είχε μεταβεί στο κτίριο να απέβαλε και να πέταξε το έμβρυο στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας υπάλληλος σε εταιρεία αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου στην οδό Σόλωνος, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε ένα νεκρό έμβρυο. Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μετρό Θεσσαλονίκης: Εκτός λειτουργίας όλη η γραμμή

Νεκρός ο ένας από τους δύο τραυματίες στο δυστύχημα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil

Γαλλία: Κυβερνοεπίθεση στην πλατφόρμα ψηφοφορίας για τον σοσιαλιστή υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Όλυμπος: Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος Ισραηλινός που αγνοούνταν για 3 εβδομάδες

Συνελήφθη 65χρονος οδηγός λεωφορείου που παραβίασε δύο κόκκινα φανάρια στη λεωφόρο Μεσογείων

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των δύο κατηγορουμένων γιατρών

Έκρηξη έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - 2 σοβαρά τραυματίες

Χανιά: Κάθειρξη 8,5 ετών στον πρώην διοικητή Τροχαίας ΒΟΑΚ και πρόστιμο 21.000 ευρώ

Ελευσίνα: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μαχαίρι σε 32χρονο

Καταδίωξη με παραβιάσεις κόκκινων φαναριών στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη