Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό το θέμα του επόμενου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα αρχικά στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια στην κατάκτηση του νταμπλ.

Λόγω της έφεσης που άσκησε ο ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η υπόθεση του προπονητή αναμένεται να προχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της ερχόμενης.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, ενώ χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τον Ρεμί Γκαρντ να έχει έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάποιοι, μάλιστα, θεωρούν ότι δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Γάλλου, ο οποίος δημοσιεύματα τον ήθελαν να περιμένει πρόταση από ομάδα της Ιβηρικής.

Την ίδια ώρα, στην διοίκηση επικρατεί ικανοποίηση για την προσφορά του Τάκη Λεμονή στην ομάδα και την αντίδραση που υπήρξε μετά την έλευσή του.

Εντός της ημέρας, μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό να συναντηθεί ο Έλληνας τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με κάποιους να περιμένουν με ενδιαφέρον τη συζήτηση των δύο ανδρών όσον αφορά τις σκέψεις του 47χρονου κόουτς για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube