Μπορεί εδώ και καιρό να υπήρχε η φημολογία ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει στο στόχαστρο της τον Ρόμπιν Λουντ, ωστόσο οι δύο πλευρές φέρονται να πέρασαν στο επόμενο επίπεδο…

Πριν λίγες μέρες ο ατζέντης του Φιλανδού μεσοεπιθετικού βρέθηκε στην Αθήνα και στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να παραχωρηθεί ο Λουντ τον Ιανουάριο.

Αυτό θα κάνει πράξη την επιθυμία του παίκτη, αλλά και του τριφυλλιού, καθώς ούτως ή άλλως ο Φιλανδός θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η ομάδα που είναι το ακλόνητο φαβορί να τον αποκτήσει είναι η Σταντάρ Λιέγης, η οποία είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο παίκτης θα πουληθεί με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, ίσως και παραπάνω. Το πιθανότερο είναι η συμφωνία μέσα στον Νοέμβριο και η άμεση καταβολή κάποιων χρημάτων στους πράσινους.

Δεν θα μείνει ελεύθερος ο Χουλτ…

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Νίκλας Χουλτ δεν πρόκειται να πουληθεί με λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2020.

Την ίδια στιγμή ο μάνατζέρ του ευελπιστεί ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν θα του καταβληθεί η δόση συμβολαίου στα τέλη του Νοέμβριου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς οι πράσινοι θα τον πληρώσουν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χουλτ κρατά αποστάσεις από τον ατζέντη του και τονίζει ότι ακόμη κι αν δεν πληρωθεί στην ώρα του, δεν θα καταθέσει προσφυγή…

Ταυτόχρονα, ο ΠΑΟΚ φημολογείται ότι θέλει τον Χουλτ αλλά περιμένει να τον αποκτήσει μονό αν μείνει ελεύθερος…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube