Εξελίξεις στο θέμα του Ράφικ Τζεμπούρ θα σημειωθούν όπως φαίνεται τα επόμενα 24ωρα. Ο 31χρονος επιθετικός θα επιστρέψει προσεχώς (κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή) στην Κύπρο, όπως αναφέρεται στο www.kerkida.net και θα «πέσει» στο… τραπέζι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «γαλαζοκίτρινους».

Για τον Αλγερινό επιθετικό έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ, της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει από το 2008 έως το 2011, ενώ «έπαιξε» το όνομα του για τους «κιτρινόμαυρους» και το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκος Πασιένσα, είναι θετικός στο να παραμείνει ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Πανιώνιου μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Κύπρου σκοπεύουν να του προτείνουν μείωση αποδοχών και ίσως αυτό το στοιχείο να παίξει ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Στην σεζόν που φεύγει ο Τζεμπούρ έκανε 29 εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη τις οποίες συνδύασε με 11 γκολ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

Τρέλα στα Μέγαρα: Oπαδοί της Καλαμάτας περίμεναν την αποστολή και έστησαν… πάρτι ανόδου!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Καλαμάτας!

Καλαμάτα: Ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων στη «Μαύρη Θύελλα» οι κάτοικοι της πόλης!

Τα highlights από την ιστορική νίκη της Καλαμάτας στη Νέα Σμύρνη

Επέστρεψε σαν… Θύελλα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 26 χρόνια η Καλαμάτα!

TAGS: A.E.K.