Έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Πλατανιά ενόψει της σεζόν 2014-2015 για το πρωτάθλημα της Super League. Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ενίσχυση της ομάδας των Χανίων, είναι όλοι παίκτες με εμπειρία και το τελευταίο που μπήκε στην λίστα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κρήτης, στον Πλατανιά έχει προταθεί ο Κάσπαρς Γκορκς που έχει μείνει ελεύθερος από την Ρέντινγκ και ο Γιάννης Χριστόπουλος φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Φέτος, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός πανηγύρισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ μαζί με την Ρέντινγκ, ωστόσο το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Προ τριετίας είχε πετύχει και πάλι κάτι αντίστοιχο, αυτή την φορά όμως με την ΚΠΡ. Εκτός τον προαναφερθέντων, πρόκειται για έναν γυρολόγο του αγγλικού ποδοσφαίρου καθώς έχει περάσει και από την Μπλάκπουλ και τους Γουλβς.

Όσο αναφορά την εθνική Λετονίας, είναι διεθνής από το 2001 όταν αγωνιζόταν για την Κ-21 που είχε πραγματοποιήσει συνολικά 12 εμφανίσεις, ενώ με την αντρών έχει αγωνιστεί 59 φορές.

Υπάρχουν βεβαίως κι άλλες περιπτώσεις στόπερ από την ξένη αγορά που εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά (όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα).

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα γι’ αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε παραμονή Τζοβάρα, ακολουθεί και Καραμάνης!

Αθανασίου: «Έρχεται ο Νίστρουπ και τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό»

«103 χρόνια πίστης, αγώνα και υπερηφάνειας!»: Η γενέθλια ανάρτηση του Ατρομήτου!

Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαι εδώ για τον Ατρόμητο» - Τι είπε για ανανεώσεις, μεταγραφές, γηπεδικό και αναδιάρθρωση

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»