Κίνηση για να αποκτήσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ελιακίμ Μανγκαλά, θέλει να κάνει η Ίντερ.
Ο Γάλλος, o οποίος άφησε την Πόρτο για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2014 έναντι 30,5 εκατ. ευρώ, έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και μόλις πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και πολύ δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «πολίτες».
Τα τελευταία δύο χρόνια η Μάντσετσερ Σίτι έχει δανείσει τον Μανγκαλά σε Βαλένθια και Έβερτον, κάτι που φανερώνει πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Ίντερ παρακολουθεί πολύ στενά την επιστροφή του από τον σοβαρό του τραυματισμό και ενδιαφέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο ενόψει καλοκαιριού, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας