Έτσι, την Πέμπτη ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε την προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση της ημέρας διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο της Δόξας Κρανούλας.

Όσοι αγωνίστηκαν στη Ριζούπολη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα του Μακεδόνα τεχνικού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μοράλ και Φαΐσκα, καθώς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Γιακουμάκης, Δημήτρης, Θέρα και Ναζλίδης.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

Τέλος, η ΠΑΕ των Χανίων ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Δόξας Κρανούλας για την παραχώρηση του γηπέδου της.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»