Με την ιδέα πως ίσως θα μπορούσε να έχει αποσοβήσει το γκολ της ισοφάρισης αν είχε προλάβει να περάσει στο ματς τον Λαλάνα και είχε αλλάξει τον σχηματισμό έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ, που εξήγησε ότι εκνευρίστηκε με τον ρέφερι όταν δεν του επέτρεψε να κάνει εγκαίρως την αλλαγή που ήθελε...

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έμεινε με το παράπονο καθώς περίμενε να περάσει στο ματς τον Λαλάνα και να γυρίσει σε πεντάδα την άμυνά του, όμως δεν πρόλαβε τη φάση του Γουίλιαν, η οποία στο μυαλό του θα είχε σταματήσει στον Κλάβαν.

Για όλα όσα σκεφτόταν και δεν κατάφερε να βγάλει στο χορτάρι, ο Κλοπ ανέφερε:

«Ρωτήστε τον διαιτητή για την αλλαγή... Θέλαμε να αλλάξουμε το σύστημα, να βάλουμε πέντε στην άμυνα, αλλά ο ρέφερι αρνήθηκε. Ο 4ος ήταν έτοιμος, εγώ ήμουν έτοιμος, ο Άνταμ ήταν έτοιμος να μπει και μάλιστα στο μυαλό μου, ο Κλάβαν θα ήταν ακριβώς εκεί απ' όπου έκανε το γέμισμα ο Γουίλιαν για να τον σταματήσει. Δεν ξέρω γιατί δεν μας επέτρεψε να κάνουμε την αλλαγή. Μετά το ματς ο διαιτητής μου είπε ότι το γκολ μπήκε τέσσερα λεπτά αφότου θέλαμε να κάνουμε την αλλαγή. Ωραία, αλλά δεν με έκανε να αισθανθώ καλύτερα...».

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube