Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει ο Άντι Λίλα στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ο διεθνής Αλβανός φαίνεται πως συμμετέχει στα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι.

Η ανακοίνωση

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα.

Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.

Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.

Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: ΠΑΣ