Νεαρός αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ως δράστης αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το πρωινό της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για εικοσάχρονο, Αλβανό υπήκοο, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Ο ίδιος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, επειδή σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Περαία, αλλά και στο σπίτι του στον Τρίλοφο, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ένα πιστόλι, 24 φυσίγγια και ποσότητα κάνναβης. 

Για το επεισόδιο στα Λαδάδικα είχε ενημερωθεί η 'Αμεση Δράση, όταν διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ένας εικοσιτετράχρονος -ελληνικής καταγωγής- άνδρας που έφερε διαμπερές τραύμα στο πόδι, συνέπεια πυροβολισμού που κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί. 

Κατόπιν ερευνών των τμημάτων ανθρωποκτονιών και εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανακοινώθηκε ότι ο εικοσάχρονος αλλοδαπός «πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του εικοσιτετράχρονου θύματος, εξαιτίας προηγηθείσας φραστικής αντιπαράθεσης ανάμεσά τους».

Εκτός από τον εικοσάχρονο, αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις συμπατριώτες του, 30, 28 και 24 ετών, όπως επίσης έναν εικοσιτετράχρονο Έλληνα με την κατηγορία ότι κατείχαν από κοινού την παραπάνω ναρκωτική ουσία. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο εικοσάχρονος και ο τριαντάχρονος διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ εις βάρος του δευτέρου εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή Ιωαννίνων για διακεκριμένες κλοπές, ληστείες και παράνομη οπλοφορία, όπως επίσης μία καταδικαστική απόφαση για απόδραση κρατουμένου.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιζών στη δίκη των Τεμπών: «Την ώρα που εκσφενδονίζομαι μαυρίζουν όλα»

Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους εργαζομένους – Πού σταματούν υποχρεωτικά οι υπαίθριες εργασίες

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο, Κάλυμνο και Βόλο – Παρασύρθηκαν οχήματα, μηνύματα του 112

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις