Με συνολικά τρεις απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη ήταν δεδομένη. Ο Μέντες Ντα Σίλβα κάνει ατομικό πρόγραμμα εδώ και μέρες και δεν υπολογιζόταν.

Και η δεύτερη ήταν σίγουρη. Διότι ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω καρτών στο εν λόγω ματς.
Η τρίτη προέκυψε την τελευταία στιγμή. Κι αυτό διότι ο Εμίρ Μπαϊράμι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση, έκανε θεραπεία και φυσικά ο Γιάννης Αναστασίου δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα και το τριφύλλι θέλει να νικήσει για ακόμα μια φορά φέτος τους Κρητικούς (έχουν βρεθεί και στο Κύπελλο) με στόχο να πλησιάσει κι άλλο τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντενφελντ,Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης,Πράνιτς, Ντίνας, Μπεργκ Κλωναρίδης, Καρέλης , Ατζαγκούν και Πέτριτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΜΜΕ Ολλανδίας: «Προθεσμία ως σήμερα η ΑΕΚ σε Κόστιτς-Αισιοδοξεί η Αϊντχόφεν»

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!