Αμετάβλητο παρέμεινε το κόστος δανεισμού των επιχειρήσεων της Ευρωζώνης τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Συγκεκριμένα, ο σύνθετος δείκτης κόστους δανεισμού για τα νέα δάνεια προς τις επιχειρήσεις διαμορφώθηκε στο 1,51%, όσο και τον Αύγουστο. Ο σύνθετος δείκτης κόστους δανεισμού για στεγαστικά δάνεια προς τα νοικοκυριά παρέμεινε, επίσης, σε γενικές γραμμές αμετάβλητος στο 1,38%.

Το σύνθετο επιτόκιο για νέες προθεσμιακές καταθέσεις από επιχειρήσεις παρέμεινε σε γενικές γραμμές σταθερό στο -0,18%, ενώ το αντίστοιχο επιτόκιο για προθεσμιακές καταθέσεις νοικοκυριών διαμορφώθηκε στο 0,23%, όσο και τον Αύγουστο. Το σύνθετο επιτόκιο για καταθέσεις όψεως από επιχειρήσεις και νοικοκυριά ήταν σταθερό στο 0,00% και 0,02%, αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ληστεία με μαχαίρι σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθη 36χρονος

«Οι θαλάσσιες ζώνες δεν κατακυρώνονται στον πλειοδότη» - Το μήνυμα της Αθήνας στην Άγκυρα

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Ξεκινούν οι απολογίες των κατηγορουμένων - Στον ανακριτή και ο ιδιοκτήτης

Γιατί συγκρούστηκαν τα τρένα στην Ισπανία; Η «ανεξήγητη απόφαση» που στοίχισε 68 ζωές

Κερατσίνι: Νεκρός 30χρονος μοτοσικλετιστής - Προσέκρουσε σε διάζωμα και σταθμευμένα ΙΧ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 29 Οκτωβρίου

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Καιρός: Υποχωρούν σταδιακά οι βροχές – Πού θα επιμείνουν τα φαινόμενα και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Τα 17 λεπτά που «χάθηκε» το τρένο-«Συνεχίστε με κανονική ταχύτητα» είπε ο ελεγκτης

Ασπρόπυργος: Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής