Όταν η σωματική σου δυσοσμία έχει φτάσει στο σημείο να προκαλεί ακόμα και... έκτακτες προσγειώσεις αεροσκαφών, μάλλον έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσεις να σκέφτεσαι το αποσμητικό.

Εχθές, οι άκρως δυσάρεστες οσμές που αναδίδονταν από το σώμα ενός επιβάτη προκάλεσαν εκτροπή δρομολογίου και έκτακτη προσγείωση σε αεροσκάφος της Transavia, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ με προορισμό το νησί Γκραν Κανάρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η δυσοσμία του άνδρα ήταν τόσο έντονη που προκάλεσε ένα «κύμα» εμετών και αδιαθεσίας στα άτομα που κάθονταν γύρω του. Έτσι ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει τελικά το αεροσκάφος στο Φάρο της Πορτογαλίας, για να αποφύγει τα... χειρότερα.

Κάποια στιγμή, το πλήρωμα του Boeing 737 προσπάθησε να θέσει σε καραντίνα τον επιβάτη με τις ελλιπείς συνήθειες υγιεινής, ζητώντας του να παραμείνει στην τουαλέτα.

Ωστόσο αυτό το μέτρο λήφθηκε αρκετά αργά, με αποτέλεσμα η δυσάρεστη οσμή να έχει ήδη εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος του αεροσκάφους, δημιουργώντας τάσεις λιποθυμίας σε αρκετά άτομα.

Μετά την έκτακτη προσγείωση του αεροσκάφους στο Φάρο, ο δύσοσμος επιβάτης απομακρύνθηκε και το Boeing συνέχισε το ταξίδι του με προορισμό τα Κανάρια.

«Η οσμή ήταν ανυπόφορη. Ήταν σαν να είχε εβδομάδες να πλυθεί. Κάποιοι από τους επιβάτες έφτασαν στο σημείο να κάνουν εμετό», είπε ένας από τους επιβάτες στην Daily Mail.

Η Transavia επιβεβαίωσε την έκτακτη προσγείωση, λέγοντας απλά ότι συνέβη για ιατρικούς λόγους, και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται