Ένα μήνα ακόμα μακριά από τα γήπεδα θα παραμείνει ο Τζον Όμπι Μίκελ, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο μέσος της Τσέλσι έκανε επέμβαση στον μηνίσκο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες, με τον τεχνικό των «μπλε» να τονίζει ότι ο Νιγηριανός διεθνής δεν θα βιαστεί να επιστρέψει, προκειμένου να αποφύγει κάποιου είδους υποτροπή.

«Ο Μίκελ υπεβλήθει σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο. Η επέμβαση αυτή θα τον κρατήσει εκτός για περίπου ένα μήνα. Δεν θέλουμε να βιαστούμε, προκειμένου να αποφύγουμε κάποιου είδους υποτροπή. Αναμένεται να είναι έτοιμος την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mentality για… τίτλο από την Άρσεναλ με τεσσάρα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου!

Πάλι τα ίδια με Σαλάχ: Ειρωνικό χαμόγελο στην αλλαγή, δεν έδωσε το χέρι στον Σλοτ!

Του ακύρωσαν γκολ στο 90', τους… τιμώρησε στο 97' ο ΜακΆλιστερ και η Λίβερπουλ έφυγε με τεράστιο διπλό από το Νότιγχαμ!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οδήγησε τη Γουένσντεϊ στον ταχύτερο υποβιβασμό και πανηγύρισε με ελληνική σημαία για τον Μπάλντοκ!

Μαυροπάνος: «Καλύτερος συμπαίκτης ο Εζίλ – Το Γουέμπλεϊ και το Euro 2004 δεν τα ξεχνώ»

Με one-man show από Ο'Ράιλι, η Σίτι φόρτωσε με άγχος την Άρσεναλ!

Ο… υπερβολικός σεβασμός δεν έκανε καλό στη Γουέστ Χαμ

Νέο κάζο στο 93' για την Τσέλσι, γιόρτασε για το ρεκόρ του Μίλνερ η Μπράιτον!

Μέρα ιστορίας στην Premier League: Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι ο απόλυτος record-man σε συμμετοχές!

Τότεναμ: Ο Τούντορ παραδέχθηκε την κρίση και έστειλε μήνυμα σωτηρίας πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ