Στις τέσσερις έφτασαν οι απουσίες του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛίν, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για τον Κιμ Τιλί.

Ωστόσο, ούτε ο Γάλλος φόργουορντ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Λιθουανούς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ο διεθνής φόργουορντ είχε μείνει εκτός από την προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (3/4) λόγω μίας υμενίτιδας τετρακεφάλου στο αριστερό του γόνατο, ενώ ούτε χθες ακολούθησε το πρόγραμμα, καθώς πήρε ειδική άδεια προκειμένου να δώσει το «παρών» στη γέννηση του δεύτερού του παιδιού.

Συνεπώς, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τρομερές ελλείψεις στη γραμμή των ψηλών απέναντι στη Ζαλγκίρις, αφού έμειναν οι Γιώργος Μπόγρης και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από κάποιες ενοχλήσεις στη μέση!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»