Εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται η 17χρονη, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τη γέφυρα του Γαλατά στα Χανιά.

Το 17χρονο κορίτσι γλίτωσε τα χειρότερα για τη ζωή του, έχοντας υποστεί κυρίως ορθοπεδικά τραύματα στα πόδια, τον αυχένα και τη λεκάνη.

Ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, που την οδήγησαν σε μία τέτοια πράξη με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεράσει το συντομότερο τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχικά τραύματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 17χρονη σώθηκε, επειδή έπεσε πάνω σε θάμνους και όχι στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα τώρα ευτυχώς να μη διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι το 17χρονο κορίτσι είδαν διερχόμενοι οδηγοί να κάνει “βουτιά” από τη γέφυρα και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: cretapost.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε ο Αλκιβιάδης Χήτος, ένας από τους ιδρυτές της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62