Την απερίφραστη καταδίκη του για σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, η οποία είχε ως στόχο τελετή για τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στο μη-μουσουλμανικό νεκροταφείο της Τζέντας -κατά την οποία τραυματίστηκε Έλληνας αστυνομικός που υπηρετεί στο γενικό προξενείο της πόλης αυτής της Σουδικής Αραβίας και ο οποίος συνόδευε υπάλληλο του γενικού προξενείου στην εν λόγω τελετή- εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, ενημερώνει ότι ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Επισημαίνει επιπλέον πως του συμπαραστέκονται τόσο το γενικό προξενείο όσο και η ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ, που παραμένουν σε συνεχή επαφή με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας, και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Τέλος, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας για τη στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Τα 17 λεπτά που «χάθηκε» το τρένο-«Συνεχίστε με κανονική ταχύτητα» είπε ο ελεγκτης

Ασπρόπυργος: Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής

«Ένα τρένο έλαβε άδεια διέλευσης παρά το κόκκινο φανάρι» - Δήλωση του υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας

Διάσωση 31 αλλοδαπών νότια των Καλών Λιμένων στην Κρήτη

Στον τάφο του πάπα Φραγκίσκου προσευχήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Η κακοκαιρία σαρώνει τη Σκιάθο: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο προς Κουκουναριές

Πλημμύρισε το χωριό Πλατανιάς στο Πήλιο - Επιχειρήσεις απεγκλωβισμών

Σάντσεθ: «Όλη η χώρα πενθεί. Δεν είναι αποδεκτό για μια χώρα να βιώνει δύο σιδηροδρομικά δυστυχήματα την ίδια χρονιά»

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν... σηκωτό διαδηλωτή

Σερβία: Ο δράστης της επίθεσης στην ισραηλινή πρεσβεία είχε συλληφθεί στη Γερμανία για ύποπτο τρομοκρατικό σχέδιο, σύμφω