Την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Skoda Ξάνθη για τους «16» του Κυπέλλου ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Στο τέλος, όσοι παίκτες του «τριφυλλιού» αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη έπαιξαν ποδοβόλεϊ και οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Από την πλευρά τους, ο Μπούι έκανε θεραπεία, ο Νίνης συνέχισε το πρόγραμμα του σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ ο Κουτρουμπής απουσίασε λόγω ίωσης. Όσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ, προπονήθηκε ατομικά για λόγους αποφόρτισης και ο Μπερίσα ενσωματώθηκε στην Εθνική Σουηδίας Κ19.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη το μεσημέρι, στις 14:00, στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο