Κάποια πράγματα είναι πάνω από το μπάσκετ... Ο Τζος Νίμπο θα απουσιάσει από την αποψινή αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη (19:30) για τον πιο όμορφο λόγο.

Ο Αμερικανός με σλοβενικό διαβατήριο σέντερ επέστρεψε στην Ιταλία, καθώς η σύζυγός του γεννάει τον γιο τους και θα είναι στο πλευρό της.

Ο 28χρονος άσος έχει φέτος 11 πόντους και 5,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, αλλά είχε να αγωνιστεί από την δεύτερη αγωνιστική, λόγω τραυματισμού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Τα επόμενα τρία ματς στην Euroleague θα μας δείξουν προς τα που βαδίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Ζέρβας: «Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του θα αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας»

Μήτογλου στο sport-fm.gr: «Δεν επιτρέπονται τα εύκολα λάθη σε κλειστά παιχνίδια - Ο Σλούκας μιλάει με τις πράξεις του»

Ευρωλίγκα: Με διπλό Ταϊρίκ Τζόουνς το Top-10 της Ευρωλίγκας!

Ο μαέστρος Σλούκας και οι τρομεροί Γκραντ, Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν

Σερέλης: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ήμασταν καλοί αμυντικά - Είχαμε παραπάνω πίεση απ' ότι έπρεπε»

Μήτογλου: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και το ταλέντο μας - Θαυμάζω τον Σλούκα, είναι... καθηγητής»

Αταμάν: «Ο Σλούκας είναι νικητής, ξέρει πως χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση»

«Κρατάει την επαγγελματική νίκη και Σλούκα, Γκραντ, Χολμς ο Παναθηναϊκός»: Το σχόλιο Πετρίδη από τη Λιόν

MVP της 25ης αγωνιστικής ο Σλούκας: «Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη»