Χωρίς τον ηγέτη της μεσοεπιθετικής του γραμμής θα παραταχθεί στον αγώνα κόντρα στη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού για ακόμα μία ημέρα ο Κρίστιαν Τσάβες δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά και τέθηκε εκτός πλάνων.

Το θέμα που υπάρχει εδώ και μέρες με τον Αργεντινό είναι και το μοναδικό που προβληματίζει τον τεχνικό του «Άγιαξ», αφού όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

«Με ένα πρόγραμμα ασκήσεων ομαδικής επιθετικής και αμυντικής τακτικής συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια.

Η προπόνηση περιλάμβανε επίσης τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις. Απών και σήμερα ο Τσάβες που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00», αναφέρει η ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική που είναι τιμωρημένος στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: ΠΑΣ