Χωρίς τον Άαρον Ράμσεϊ θα παραταχθεί την Τρίτη (16/10) η Ουαλία κόντρα στην Ιρλανδία, με τον παίκτη της Άρσεναλ να μένει εκτός αποστολής, καθώς θέλει να είναι δίπλα στη γυναίκα του που από ώρα σε ώρα θα φέρει στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους.

Μπορεί ο 27χρονος να αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό απέναντι στην Ισπανία την περασμένη Πέμπτη (11/10), παρ’ όλα αυτά, δε θα συμβεί το ίδιο και απέναντι στους Ιρλανδούς, με τον Ράιαν Γκίγκς να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Η Ουαλία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου, του League B στο Nations League έχοντας 3 βαθμούς, με τους Ιρλανδούς να είναι τρίτοι, με μόλις 1 βαθμό. Το παιχνίδι της Τρίτης (16/10) είναι ματς ζωής ή θανάτου για τους δυο αντιπάλους, καθώς αμφότερες θέλουν τη νίκη, ώστε να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Πρώτη στον όμιλο, βρίσκεται η Δανία, που έχει 4 βαθμούς και αυτή την αγωνιστική πραγματοποιεί το ρεπό της, δίνοντας την ευκαιρία στο νικητή της αυριανής αναμέτρησης να την φτάσει (αν νικήσει η Ιρλανδία ή το παιχνίδι λήξει ισόπαλο) ή να την προσπεράσει (αν επικρατήσει η Ουαλία).

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube