Ο Τσιτσαρίτο θα απουσιάζει από την αποστολή της εθνικής ομάδας του Μεξικού για το Μουντιάλ του Κατάρ. Την απόφασή του γνωστοποίησε ο Αργεντινός προπονητής, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος ανέφερε επίσης και την απουσία του Κάρλος Βέλα.

Ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, κατά κόσμον Χαβιέρ Ερνάντες, θα είναι εκτός αποστολής της χώρας του σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς ήταν παρών το 2010, το 2014 και το 2018 στα οποία και σκόραρε. Έχει 109 συμμετοχές και 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ‘Ελ Τρι’.

Ο Τάτα Μαρτίνο αναφορικά με το θέμα του επιθετικού για το προσεχές Μουντιάλ είπε χαρακτηριστικά: «Στο θέμα του Τσιτσαρίτο, θα προχωρήσουμε με άλλον παίκτη. Πρέπει να διαλέξουμε 26 παίκτες που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού μας. Με κάνει πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι έχω πολλές επιλογές».

Όσον αφορά τον Κάρλος Βέλα, ο επιθετικός που επίσης αγωνίζεται στο MLS (Los Angeles FC), έχει ζητήσει ο ίδιος να μην κληθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!

Παραδοχή-σοκ από την IFAB: Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Εμπολό απέναντι στην Αργεντινή!

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ