Ο Δραμινός πρωταθλητής, πανελλήνιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος, πήρε την πέμπτη θέση στην τρίτη ημιτελική σειρά με 13.47 και για δύο δέκατα έχασε την τρίτη θέση, που θα μπορούσε να του δώσει πρόκριση στον τελικό στην τρίτη του συμμετοχή σε ημιτελικά στη διοργάνωση, μέσω των δύο καλύτερων χρόνων, τερματίζοντας 13ος συνολικά στις τρεις ημιτελικές σειρές.

Μεγάλη πρόκριση για τον Κύπριο Μίλαν Τραϊκοβιτς, που ήρθε δεύτερος στην ίδια σειρά με τον Δουβαλίδη με χρόνο 13.31 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 04:45.

Μαζί του θα διεκδικήσουν τα μετάλλια οι Ομάρ ΜακΛίοντ, Ντιμίτρι Μπασκού, Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρτ, Ορλάντο Ορτέγκα, Ντίβον Αλεν, Ρόνι Ας και Τζόναθαν Κάμπραλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις