Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τον Μάριο Οικονόμου από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο γόνατό του.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε πως έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος.

Αυτό σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σημαίνει ότι ο Μάριος Οικόνομου θα μείνει εκτός για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, άρα οι λύσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι συγκεκριμένες.

Ο Έλληνας τεχνικός θα στηριχθεί στους Ούρος Τσόσιτς, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για το κέντρο της άμυνας και το καλό της υπόθεσης είναι ότι και οι τρεις έχουν ματς στα πόδια τους και έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.